V upravo Hita imenovali dva nova člana

Novice Forbes Slovenija 22. novembra, 2023 18.47
featured image

Nadzorni svet družbe Hit je za nova člana uprave imenoval Damjano Luin in Danjela Mlečnika.

22. novembra, 2023 18.47

Potem ko je nadzorni svet družbe Hit konec oktobra za novega predsednika uprave imenoval Sandija Brataševca, je na današnji seji imenoval dva nova člana uprave.

Brataševec, ki bo mandat nastopil z januarjem 2024, je na današnji seji nadzornega sveta družbe Hit predstavil dva kandidata za člana uprave družbe. Nadzorniki so z Damjano Luin in Danjelom Mlečnikom opravili razgovore in sprejeli sklep o njunem imenovanju, so po poročanju STA sporočili iz Hita.

Novoimenovana člana uprave bosta po sklepu nadzornega sveta mandat začela 21. januarja prihodnje leto, ko obstoječima članicama uprave preteče mandat.

Danjel Mlečnik je po izobrazbi univerzitetni diplomirani organizator in je v družbi Hit zaposlen od leta 1989, kjer je bogato igralniško kariero gradil z opravljanjem različnih funkcij in prevzemanjem najodgovornejših vodstvenih vlog. Med drugim je v letu 2018 tri mesece začasno vodil družbo Hit kot predsednik uprave, piše STA.

Danjel Mlečnik je po izobrazbi univerzitetni diplomirani organizator in je v družbi Hit zaposlen od leta 1989, kjer je bogato igralniško kariero gradil z opravljanjem različnih funkcij in prevzemanjem najodgovornejših vodstvenih vlog. Med drugim je v letu 2018 tri mesece začasno vodil družbo Hit kot predsednik uprave.

Damjana Luin je diplomirana ekonomistka z več kot tridesetletnimi izkušnjami na področju računovodstva, kontrolinga in financ v različnih gospodarskih dejavnostih, tudi v velikih poslovnih sistemih. Trenutno je zaposlena v družbi GM svetovanje.

Družbo Hit od januarja 2019 vodi Tomaž Repinc, v upravi pa so še delavski direktor Bofulin ter Lilijana Sirk in Nataša Tišma, katerih mandat je vezan na Repinčevega. Slednjemu mandat poteče konec letošnjega leta. V upravi kot delavski direktor ostaja Alan Bofulin, poroča STA.