Politika uporabe

Dobrodošli na portalu N1 infoZ uporabo katerega koli dela tega portala avtomatično sprejemate vsa aktualna pravila uporabe. Uporabniki imajo dolžnost, da redno berejo pravila uporabe, zato se šteje, da so uporabniki med uporabo portala N1 info ali katerega koli njegovega dela v vsakem trenutku seznanjeni z aktualnimi pravili uporabe in so jih razumeli v celoti. Noben del portala N1 info se ne sme uporabljati v nezakonite namene, niti ga uporabniki ne smejo uporabljati za promoviranje nezakonitih namenov.  

Osebne, avtorske in druge pravice 

Vsebin na portalu N1info se ne sme reproducirati, distribuirati ali na kakršen koli način uporabljati v komercialne namene brez izrecnega dovoljenja portala N1 info. Prav tako ni dovoljena uporaba portala N1 Slovenija na kakršen koli način, ki bi povzročal škodo bodisi portalu bodisi katerikoli tretji osebi. 

Če menite, da vsebina na portalu N1 info škodi vaši osebni, avtorski ali drugi pravici oziroma interesu, lahko zahtevate objavo odgovora ali popravka.  

Fotografije, ki so uporabljene za vremensko napoved, so prevzete s spletne strani Flickr in imajo izključno ilustrativen namen in jih ni možno uporabljati za nadaljnjo distribucijo v komercialne namene. 

Povezave: 

https://flic.kr/p/3ctx9N, https://flic.kr/p/dZeuqT,
https://flic.kr/p/7y7vMw, https://flic.kr/p/ogsu29,
https://flic.kr/p/mJ8sJi, https://flic.kr/p/oQx8um,
https://flic.kr/p/iVvY69, https://flic.kr/p/dTuGZG 

Povezave na druge spletne strani in oglaševalci 

Portal N1 info vsebino objavlja v dobri veri. Vso vsebino portala N1 info uporabljate na lastno odgovornost in N1 info ne more biti odgovoren za škodo, povzročeno z uporabo vsebin portala N1 info. Portal je sestavljen iz lastne vsebine, vsebine partnerjev in oglaševalcev, brezplačne vsebine in povezav na zunanja spletna mesta ter povezav do drugih spletnih mest, ki so jih ustvarile tretje osebe (povezave), ki bodo, kadar je to mogoče, označene kot take. Portal N1 info nima nadzora nad navedenimi podatki in informacijami ali drugimi internetnimi stranmi in v celoti zavrača kakršno koli odgovornost v zvezi z vsebino na spletnih straneh, ki so jih ustvarile tretje osebe. 

N1 info ni odgovoren za vsebino strani oglaševalcev na portalu N1 info ali za kakršno koli škodo, ki jo povzroči oglaševanje na portalu N1 info. Poslovni odnos med oglaševalcem in uporabnikom na portalu N1 info in zunaj portala N1 info temelji izključno na poslovnem dogovoru med oglaševalcem in uporabnikom, portal N1 info pa ne odgovarja za morebitno škodo, ki izhaja iz takšnih poslovnih odnosov. 

Dostop do portala N1 info in vse njegove vsebine je dovoljen osebam vseh starosti, razen če je pri določeni vsebini označeno drugače. 

Dragi bralci, pred pisanjem komentarjev preberite naslednja navodila: 

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna. Uredništvo portala N1 si pridržuje pravico, da izbere komentarje, ki bodo objavljeni, in ni dolžno obrazložiti  svojih odločitev.  

Komentarji, ki vsebujejo psovke, žalitve, grožnje in sovražni govor na nacionalni, verski, rasni osnovi ter kakršno koli nestrpnost, ne bodo objavljeni. Pri pisanju komentarjev bodite pozorni na pravopisna in slovnična pravila. Komentarjev ni dovoljeno pisati izključno z velikimi tiskanimi črkami. Prav tako ni dovoljeno promovirati drugih spletnih mest prek povezav. Komentarji, v katerih nas opozarjate na pravopisne, tehnične in druge napake v besedilih, ne bodo objavljeni, jih pa lahko pošljete v uredništvo na kontaktni strani portala N1 info.  

Ne objavljamo komentarjev in predlogov glede uredniške politike. Prav tako ne objavljamo komentarjev z obtožbami zoper druge osebe. Objavljeni komentarji predstavljajo zasebno mnenje avtorja komentarjev, torej niso stališča uredništva portala N1 info.  

Zaščita zasebnosti, tajnost podatkov in piškotki  

Za vprašanja glede obdelave in zaščite vaših osebnih podatkov ter uporabo piškotkov, prosim poglejte našo Politiko zasebnosti.  

Spremembe pogojev uporabe  

N1 info si pridržuje pravico, da brez predhodnega obvestila občasno spremeni ali prilagodi ta pravila. Portal lahko uporabnike o pomembnih spremembah in dopolnitvah N1 info obvešča prek elektronske pošte ali z objavo na portalu. Uporaba katere koli vsebine na portalu N1 info pomeni, da poznate najnovejša pravila.  

ADRIA NEWS Société à responsabilité limitée iz Luksemburga s sedežem na naslovu 6, rue Jean Monnet, 2180 Luxembourg

Različica z dne 25. 5. 2018.