Znani letalski prevoznik uvaja brezplačne pijače na svojih letih

featured image

Letos poleti bo nemški letalski prevoznik Lufthansa znova uvedel brezplačno pijačo, kot sta kava in čaj, za potnike v ekonomskem razredu. Na voljo bo na kratkih in srednje dolgih letih.

27. maja, 2024 15.44

Nemci bodo letos poleti znova uvedli brezplačno pijačo, kot sta kava in čaj, potnikom v ekonomskem razredu na kratkih in srednje dolgih letih. V Lufthansi si obetajo, da bodo s tem dosegli večje zadovoljstvo potnikov, poroča STA.

Lufthansa je poleti 2021 ukinila brezplačno pijačo v ekonomskem razredu na skoraj vseh krajših letih in jo zamenjala s plačljivo ponudbo. Vroči napitki denimo stanejo med 3 in 3,50 evra. Še vedno sta sicer na voljo brezplačna voda in košček čokolade.

Zdaj se je po navedbah STA odločila, da bo v preizkusnem obdobju pijačo, kot sta kava in čaj, ponovno ponudila brezplačno in v okviru analize zadovoljstva strank beležila njihov odziv. Glavni izvršni direktor Lufthanse Jens Ritter je v intervjujih večkrat napovedal, da bodo s ponovno uvedbo brezplačne pijače skušali izboljšati zadovoljstvo potnikov.