Spodbudne besede ob zagonu Forbesa Slovenija

Novice Forbes Slovenija 14. novembra, 2023 08.06
featured image

Od danes lahko najnovejše informacije o poslovanju, inovacijah in podjetništvu tako iz domače države, regije kot z vsega sveta spremljate na spletnem portalu Forbes Slovenija.

14. novembra, 2023 08.06

Z več kot 105 leti zgodovine je Forbes vodilni medij v globalnem merilu, ko gre za poslovne in ekonomske novice, zdaj pa je dostopen tudi v slovenskem jeziku. Digitalna izdaja Forbesa bo pokrivala širok spekter tem, med njimi poslovne novice, analize trgov, intervjuje z vodilnimi osebnostmi industrije, podjetniki in strokovnjaki. Bralcem bo predstavljala tudi globalno priljubljene Forbesove lestvice.

Forbes je uveljavljena medijska blagovna znamka, katere misija je spodbuditi sistemske spremembe v poslovanju, kulturi in družbi skozi zgodbe uspešnih posameznikov, podjetnikov in inovatorjev. To je blagovna znamka, ki navdihuje, izobražuje in spodbuja k dejavnosti.

“Navdušeni smo, ker je naš partner United Media zagnal Forbesove izdaje v Srbiji, na Hrvaškem, v Sloveniji, Črni gori ter Bosni in Hercegovini,” je izjavil Peter Hung, predsednik Forbesa za licenčne izdaje. “Začetek delovanja teh novih globalnih izdaj v regiji Adria kaže Forbesovo neomajno posvečenost zagovarjanju globalnega podjetništva in krepitvi naše navzočnosti po vsej Evropi.”

Peter Hung, Forbes
Peter Hung, predsednik Forbesa za licenčne izdaje (Foto: Forbes)

“Izjemno smo ponosni na to partnerstvo s Forbesom in navdušeni zaradi začetka delovanja petih licenčnih izdaj. V poslovnem svetu je dostopnost do ustreznih, točnih informacij in analiz ključnega pomena za sprejemanje dobrih poslovnih odločitev. Forbes je blagovna znamka z dolgo zgodovino in je tudi sinonim za zanesljivost, predanost pa tudi za prestiž. Je blagovna znamka, ki navdihuje. Zato smo zelo zadovoljni, da imamo priložnost uporabnikom v regiji predstaviti nove spletne portale, ki jim bodo prinašali ekskluzivne vpoglede in informacije o lokalnih in globalnih poslovnih priložnostih,” je poudarila Aleksandra Subotić, izvršna direktorica družbe United Media.

Aleksandra Subotić, izvršna direktorica United Media.
Aleksandra Subotić, izvršna direktorica družbe United Media (Foto: United Media)

Pridružite se Forbesovi skupnosti v Sloveniji, ker sta z digitalno izdajo Forbes Slovenija posel in uspeh na dlani.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Linkedin in X.