Novost na Forbesu Slovenija

Novice Forbes Slovenija 6. februarja, 2024 09.45 > 6. februarja, 2024 09.53
featured image

Od 10. februarja lahko ključne informacije prejmete v e-nabiralnik.

6. februarja, 2024 09.45 > 6. februarja, 2024 09.53

Dragi bralke in bralci, od 10. februarja boste lahko prejemali e-novice Forbesa Slovenija, naš tedenski izbor najboljših prispevkov, ki osvetljujejo in pomagajo razumeti poslovno dogajanje doma in v svetu. Na naše e-novice se lahko prijavite spodaj, prijavnico pa najdete tudi na spletni strani in na koncu vsakega članka.

Zakaj menimo, da je koristno prejemati naš novičnik? Forbes Slovenija pokriva vsa ključna področja, ki zadevajo menedžerje, podjetnike in druge, ki se s poslom ukvarjate ali pa se za gospodarsko dogajanje doma in v mednarodnem okolju zgolj zanimate.

Dobre zgodbe iz prve roke

Pogovarjamo se z uspešnimi podjetnicami in podjetniki, menedžerkami in menedžerji, od kod črpajo ideje, kaj jih motivira. Izkušnje iz prve roke so lahko v poduk in navdih. Pridemo tudi do tistih, do katerih drugi ne morejo.

Kaj bo prinesla davčna reforma

Podrobno spremljamo poteze vlade, ki pomembno določa zakonske okvire delovanja podjetij. V kratkem se napoveduje denimo davčna reforma. Kako bodo spremembe vplivale na naše delo in življenje? Pozorni bomo na vladne odločitve in vas o njih in njihovih posledicah ažurno obveščali.

Kakšna bo rast na ključnih izvoznih trgih

Slovensko gospodarstvo je izrazito izvozno usmerjeno, pogoji poslovanja pa se vedno hitreje spreminjajo. Hkrati vstopamo v leto, ko se svetovno gospodarstvo ohlaja. Spremljamo, kaj se dogaja na trgih, kamor največ izvažate. Imeti hitro in kakovostno informacijo pomeni biti konkurenčen.

Kaj moram vedeti o novih tehnologijah

Drugo področje silovitega razvoja je tehnologija. Skorajda ni več podjetja, ki ne bi uporabljalo rešitev umetne inteligence. “Tisti, ki uporabljajo to tehnologijo, bodo nadomestili tiste, ki je ne,” pravijo raziskovalci na prestižnih mednarodnih univerzah. Zato je bolj kot kdajkoli ključno poznati tehnološke novosti in trende.

Vse to, ključne informacije, analize in dobre zgodbe lahko od 10. februarja dobite na enem mestu kar v svoj e-nabiralnik.

Vse, kar morate narediti, je, da se prijavite na e-novice Forbesa Slovenija.