Najboljši čas za prehod na samooskrbo je tu 

featured image

V času naraščajočih potreb po trajnostni energiji in vedno višjim življenjskim stroškom je odločitev za prehod na samooskrbo z električno energijo vse bolj privlačna izbira za gospodinjstva in podjetja. Odločitev je odvisna tudi od raznih finančnih spodbud, nenazadnje pa tudi od izbire partnerja, ki vam zagotovi najvišjo kakovost in prihranke. Zato je najboljši čas za sončno elektrarno zdaj. V Sloveniji največje premike v tej smeri dela GEN-I Sonce, vodilni ponudnik sončnih elektrarn na ključ, ki poskrbi za vašo brezskrbno naložbo v zeleno prihodnost.  

21. junija, 2024 16.39

Izkoristite najvišje subvencije za samooskrbo v zgodovini

Družba Borzen je objavila nov javni poziv, s katerim zagotavlja finančne spodbude za postavitev sončne elektrarne z baterijskim hranilnikom ali brez po novi zakonodajni shemi. V okviru storitve na ključ GEN-I Sonce vsem strankam uredi dokumentacijo in prijavo ter zagotovi ustrezno subvencijo za njihovo investicijo. Število subvencij je omejeno, zato ne odlašajte in naredite prvi korak ter postanite samooskrbni. Izgradnjo svoje sončne elektrarne zaupajte strokovnjakom GEN-I Sonce. Na spletni strani www.gen-isonce.si izpolnite spletni obrazec in prejmite brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo, skladno z novo zakonodajo o samooskrbi in edinstvenim modelom samooskrbe GEN-I, ki vam omogoča še dodatne prihranke z odkupi viškov neporabljene električne energije. Sončne elektrarne GEN-I Sonce vam ob pridobitvi subvencij Borzena zagotavljajo bolj dostopno investicijo v obnovljive vire energije, večjo energetsko neodvisnost in hitrejšo vračilno dobo investicije.

Foto: promocijska fotografija

Višina nepovratne finančne

Kakšna je dodeljena višina subvencij za sončno elektrarno in za sončno elektrarno s hranilnikom?

  • 675 EUR za 1 kW inštalirane nazivne električne moči naprave za samooskrbo z električno energijo z baterijskim hranilnikom elekctrične energije, vendar ne več kot 40 % upravičenih stroškov naložbe.
  • 250 EUR za 1 kW inštalirane nazivne električne moči naprave za samooskrbo z električno energijo brez baterijskega hranilnika električne energije, vendar ne več kot 25 % upravičenih stroškov naložbe.

GEN-I Sonce vam s kalkulatorjem prihrankov pomaga do primerjave med trenutnimi stroški pri porabi električne energije in stroški, ki jih boste imeli po postavitvi sončne elektrarne. Tako si lahko enostavno izračunate višino prihrankov pri stroških električne energije po prehodu na edinstven GEN-I model samooskrbe.

Foto: promocijska fotografija

Prihranite že pred izgradnjo sončne elektrarne

Odločite se za postavitev sončne elektrarne GEN-I Sonce in prihranite pri stroških za električno energijo z akcijskim cenikom GEN-I. Vsem, ki se boste do konca letošnjega septembra odločili za izgradnjo sončne elektrarne z nami, ponujamo poseben akcijski cenik elektrike GEN-I “Ujemite mesece cenejše elektrike do začetka samooskrbe”, ki vam zagotavlja kar 99,99 % nižje cene elektrike v času, ko čakate na priklop sončne elektrarne oziroma največ do 31. 12. 2024.

Odločite se za zanesljivost in certificirano kakovost. Zaupajte izgradnjo sončne elektrarne strokovnjakom GEN-I Sonce in izkoristite prednosti samooskrbe z električno energijo.

Foto: promocijska fotografija