Iskanje po spletu še nikdar ni bilo enostavnejše

Tehnologija PROMOCIJSKO SPOROČILO 13. maja, 2024 13.42 > 13. maja, 2024 13.44
featured image

V dobi mobilne umetne inteligence Samsung predstavlja prelomne inovacije, ki uporabnikom ne le olajšajo vsakdan, temveč tudi obogatijo njihovo interakcijo s svetom. Med temi inovacijami izstopa funkcija Iskanje v Googlu z obkroževanjem, ki je zdaj integrirana v več Samsung napravah, vključno s serijo Galaxy S24 . Ta funkcija uporabnikom omogoča, da izkoristijo moč Google iskanja neposredno iz svojih naprav, brez potrebe po preklapljanju med aplikacijami ali zapuščanju trenutnega zaslona.

13. maja, 2024 13.42 > 13. maja, 2024 13.44

Kako deluje Iskanje v Googlu z obkroževanjem

Funkcija Iskanje v Googlu z obkroževanjem, ki je zdaj del širše nadgradnje več Samsung naprav, omogoča uporabnikom, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostim obkroževanjem objekta ali besedila na zaslonu takoj sprožijo iskanje. To je še posebno koristno, ko naletite na neznano rastlino med pohodom, nenavaden izdelek v trgovini ali ko prebirate članek in naletite na neznano referenco. Takojšnje iskanje omogoča hitre in natančne informacije, ki so neprecenljive za učenje ali hitro informiranje.

Integracija v vsakdanje življenje

Funkcija ni omejena le na specifične uporabe. V vsakdanjem življenju lahko funkcija Iskanje v Googlu z obkroževanjem spremeni način, kako upravljamo informacije. Če ste na primer na večerji in ne prepoznate sestavine v jedi, preprosto v kameri obkrožite živilo, ki ga vidite in hitro pridobite potrebne informacije. To je še posebno uporabno v tujini, kjer lahko jezikovne ovire otežijo razumevanje menijev.

Eleganca in vzdržljivost

Ob svojim pametnih funkcijah pa so telefoni iz Galaxy S24 serije tudi prava paša za oči. Galaxy S24 Ultra prinaša vizualno in strukturno prefinjenost s prvim ohišjem iz titana v seriji Galaxy, kar zagotavlja povečano vzdržljivost in daljšo življenjsko dobo. Modeli Galaxy S24+ in Galaxy S24 sledijo s preprosto, a elegantno zasnovo One-mass, ki zagotavlja brezhibno povezavo med zadnjim pokrovom in stranskim okvirjem.

Revolucija v mobilni fotografiji

Galaxy S24 serija tudi močno izboljšuje fotografsko izkušnjo z naprednim ProVisual Engine. Ta dodobra izkoristi umetno inteligenco za optimizacijo vsake slike, bodisi v slabi svetlobi ali pri zajemanju hitro premikajočih se objektov, zagotavljajoč, da so vaši posnetki vedno popolni. Funkciji, kot sta Generativno urejanje in Predlogi za urejanje, uporabnikom omogočata, da z nekaj kliki enostavno izboljšajo svoje fotografije, kar še dodatno povečuje ustvarjalne možnosti.

Foto: promocijska fotografija

Brezhibna povezljivost z ekosistemom

Galaxy S24 serija presega osebno uporabo z integracijo v Samsung ekosistem, kar uporabnikom omogoča nadzor nad drugimi pametnimi napravami doma prek ene same aplikacije – SmartThings. Umetna inteligenca v seriji Galaxy S24 poenostavi upravljanje naprav, kot so luči, televizorji in celo pametni hladilniki, in tako postane nevidni pomočnik, ki skrbi za udobje in učinkovitost doma.

Funkcija Iskanje v Googlu z obkroževanjem je le en primer, kako Samsung s serijo Galaxy S24 presega tradicionalne meje pametnih telefonov in uporabnikom omogoča, da svoje naprave uporabljajo na bolj intuitiven in produktiven način. Zmožnost hitrega iskanja in pridobivanja informacij brez potrebe po prekinitvi trenutne aktivnosti je revolucionarna ter kaže na prihodnost interakcije z digitalnimi napravami. Samsung inovacije nadaljuje z vzpostavljanjem nove dobe v mobilni tehnologiji, kjer je vsak korak uporabnika podprt z močno umetno inteligenco, zaradi katere je življenje lažje in bolj povezano.

Try Galaxy: Povabilo k odkrivanju

Za tiste, ki želijo izkusiti moč Galaxy AI, Samsung ponuja rešitev prek aplikacije Try Galaxy. Aplikacija omogoča uporabnikom, da na svojih obstoječih napravah preizkusijo ključne funkcije Galaxy S24 serije, vključno z možnostmi umetne inteligence, ki oblikujejo prihodnost mobilne tehnologije.

Raziskujte telefone Galaxy S24 serije z UNIversity brezplačnim preizkusom!

Ste navdušeni nad najnovejšo tehnologijo in bi radi izkusili vrhunsko zmogljivost serije Galaxy S24 v svojem vsakdanu? Ste študent ali študentka, ki hrepeni po novih tehnologijah in napravah? UNIversity vam ponuja edinstveno priložnost, da se osebno prepričate o kvaliteti in inovacijah, ki jih prinaša Samsung najnovejša serija pametnih telefonov.

Prijavite se in morda boste med prvimi, ki boste imeli posebno priložnost 7 dni preizkusiti sinergijo pametnih telefonov z napravami iz serije Galaxy.

Preizkusite brezplačno zdaj!

Foto: promocijska fotografija