Zakaj Goldman Graff?

Oglas PROMOCIJSKO SPOROČILO 14. novembra, 2023 08.42
featured image

Vse pogosteje iščemo storitve in izdelke, ki ustrezajo našim zahtevam, željam in nenazadnje osebno izkušnjo. Prav od tu izvira ideja, da ponudimo strankam in slovenskemu trgu v centru Ljubljane največ, lahko celo rečemo premium storitev.

14. novembra, 2023 08.42

Goldman Graff je na trg vstopil kot konkurenčni partner na področju trgovanja z investicijskim zlatom. Podjetje postaja sinonim za kakovost in zaupanje. Povezujoč družinsko tradicijo od leta 1916 in inovacije nudi nabor storitev, od prodaje in odkupa investicijskega zlata certificiranih kovnic LBMA (London Bullion Market Association), varno hrambo v trezorju najvišjih standardov in oseben pristop.

Foto: promocijska fotografija

Zlato je že tisočletja hranilec vrednosti in prednostna naložbena alternativa mnogih investitorjev, saj zagotavlja zaščito pred finančno nestabilnostjo. Fizično zlato je trdnost dokazalo tudi ob zelo močnem ameriškem dolarju in večletnih visokih donosih. Ko bo FED začel zniževati obrestne mere in se bo vrednost ameriškega dolarja ohladila, bo za zlato nastopil čas, da zablesti, kot se je že zgodilo v državah, kot so Argentina, Japonska, Kitajska, Južnoafriška republika in druge, je pred kratkim zapisal tudi Forbes

Vlagatelji v portfelje vse pogosteje vključujejo zlato. Poleg tega gre za preprosto naložbo, idealno tudi za začetnike v svetu borznega poslovanja. Kljub temu prinaša znatne donose. Primer, pred desetletjem, konec leta 2013 je bila borzna cena 31,1035 g (unča) zlata 945 €, danes je 1.887 €. Borzna cena je osnova za izračun tako prodajne kot odkupne cene.

Foto: promocijska fotografija

Kljub premium storitvi je osnovni cilj podjetja Goldman Graff zagotoviti strankam cene, ki so mednarodno konkurenčne in primerljive s ponudniki na trgu EU. Zlate palice in kovanci v ponudbi ustrezajo mednarodnemu standardu Good Delivery. Stranki hkrati prihranijo čas in denar, saj jim ponujajo hrambo zlata v trezorju vrhunske kakovosti, ki jo jamči vodilni evropski proizvajalec Wertheim Vertriebs. Stranka lahko izbere med sefi različnih velikosti, zavarovanimi do 1 milijona evrov, kar je zagotovo prednost v Sloveniji.