Donosna naložba na najlepši lokaciji na Jadranu!

Oglas PR 15. decembra, 2023 10.44 > 15. decembra, 2023 10.46
featured image

15. decembra, 2023 10.44 > 15. decembra, 2023 10.46

Dobrodošli v Petram Resort & Residences, kjer vaša vizija popolnega dopusta postane resničnost. Nahaja se v slikovitem okolju Istre in predstavlja vrhunec razkošja, namenjenega tistim, ki cenijo lepše stvari v življenju. Začenši z dostopom do naše plaže izkusite mir in tišino, ki ju zagotavlja le odlična lokacija.

Foto: promocijska fotografija

 Vsaka naša rezidenca je mojstrovina dizajna in udobja. Izbirate lahko med elegantnimi apartmaji in modernimi vilami, ki obljubljajo zasebnost in razkošje. Srce te izkušnje je naš spektakularen infinity bazen na strehi, dolg 105 metrov, kjer se razkošje sreča z nepozabnimi razgledi.

 Za tiste, ki cenite brezhibno storitev, je naša storitev concierge na voljo 24 ur na dan, pripravljena izpolniti vsako vašo zahtevo. Naše tri vrhunske restavracije zagotavljajo gastronomsko odličnost, vsaka z edinstvenimi jedmi in vzdušjem.

Foto: promocijska fotografija

Oglejte si luksuzni kompleks v Istri – postanite lastnik elegantne vile ali apartmaja Petram Resort & Residences.

Petram Resort & Residences ponuja več kot le namestitev; tukaj se življenjski slog sreča z udobjem brez primere. Naša igrišča za golf so priložnost za igro v osupljivem naravnem okolju, naša teniška igrišča pa ponujajo prostor za rekreacijo in sprostitev.

 Pika na i tega razkošnega doživetja je naš wellness center, ki ponuja različne tretmaje in terapije za vašo popolno sprostitev in prenovo. V Petram Resort & Residences je vsaka podrobnost skrbno zasnovana, da zadovolji vaše želje po vrhunskem razkošju.

Foto: promocijska fotografija

 Za več informacij o tem izjemnem kraju nas kontaktirajte. Odkrijte, kako lahko vaše sanje o luksuznih počitnicah v Istri postanejo resničnost. Petram Resort & Residences je več kot destinacija; je odraz vaše izbire izjemnega življenjskega sloga.

Vse informacije o nakupu nepremičnin poiščite na naši spletni strani ali nas kontaktirajte neposredno na [email protected], tel. +385 99 735 8915.

Foto: promocijska fotografija

Vaše sanje o lastništvu luksuzne nepremičnine v Istri postanejo resničnost s Petram Resort & Residences

Predstavljajte si kraj, kjer se harmonija sodobnega oblikovanja srečuje z neizmerno lepoto istrske pokrajine. Kraj, kjer vsak dan prinese nov spekter barv in doživetij, kraj, kjer je luksuz več kot besede – to je Petram Resort & Residences. Tukaj v osrčju Istre, kjer se modrina Jadranskega morja srečuje z zelenilom bujnih gozdov, vam ponujamo priložnost, da postanete lastnik ne le nepremičnine, temveč tudi življenjskega sloga, ki izžareva eleganco, luksuz in neprimerljivo kakovost.

Foto: promocijska fotografija

Zakaj izbrati Petram Resort & Residences?

1. Dih jemajoča lokacija: Naši objekti se nahajajo v slikovitem okolju Savudrije, od koder se širi pogled na Italijo in Slovenijo in ponujajo neprimerljivo doživetje morja in narave. Ta regija je znana po slikoviti pokrajini, kristalno čistem morju in bogati zgodovini, zaradi česar je popolna destinacija za tiste, ki želijo pobegniti od vsakdanjega življenja.

2. Ekskluzivna arhitektura in oblikovanje: Vsaka naša nepremičnina je primer arhitekturne odličnosti. Od modernih vil z bazeni do elegantnih stanovanj je vsak prostor zasnovan s poudarkom na razkošju, udobju in zasebnosti. Uporaba visokokakovostnih materialov in sodobnih tehnologij naredi iz vsakega bivališča pravo umetnino. Naš portfelj vključuje idealno nepremičnino za vse vaše potrebe, od dvosobnih stanovanj do luksuznih vil s štirimi spalnicami.

Foto: promocijska fotografija

3. Neprimerljivo udobje in ugodnosti: Kot uporabnik Petram Resorta boste uživali v različnih ugodnostih, ki presegajo pričakovanja. Od prvovrstnih restavracij, zdravilišč in wellness centrov do plaž in igrišč za golf, vse je zasnovano tako, da bo vaše življenje čim bolj udobno in sproščeno.

4. Skupnost, ki ceni kakovost življenja: Petram Resort & Residences ni le kraj za bivanje, ampak skupnost, ki si deli iste vrednote – ljubezen do lepote, kakovosti in odličnosti. Postanite del ekskluzivne skupnosti, ki ceni lepše stvari v življenju.

5. Naložbena priložnost: Naložba v nepremičnine v Petram Resortu vam ne daje le priložnosti za lastništvo luksuznega doma na eni izmed najbolj zaželenih lokacij v Evropi, temveč predstavlja tudi dragoceno naložbo glede na vse večjo priljubljenost Istre kot turistične destinacije.

Foto: promocijska fotografija

Vse informacije o nakupu nepremičnin poiščite na naši spletni strani ali nas kontaktirajte neposredno na [email protected], tel. +385 99 735 8915.