Vaša priložnost za investicijo v rezidence na edinstveni jadranski lokaciji!

Novice PROMOCIJSKO SPOROČILO 29. aprila, 2024 11.04
featured image

Odkrijte popolno ravnotežje med razkošjem in naravnimi lepotami z Molum Hotel & Residences, kjer vas čaka priložnost za investicijo v ekskluzivne rezidence v samem središču jadranske obale. Nahajajoče se v prelepem Sv. Filipu in Jakovu, naše rezidence z 1, 2 ali 3 spalnicami, dostopne od 203.056 EUR, ne ponujajo le izjemne investicijske priložnosti s zagotovljenim letnim donosom 5% (v prvih 4 letih delovanja naselja) s potencialom do 7,5% ali več, temveč tudi dom, obdan s spektakularnim krajolikom in bogato kulturo.

29. aprila, 2024 11.04

Zakaj izbrati Molum Hotel & Residences?

Popolnoma upravljana lastnina: Uživajte v brezskrbni lastnini zahvaljujoč našemu strokovnemu timu, ki se popolnoma posveča vašim željam in potrebam. 

Izjemna lokacija: Neposredna bližina plaže in premium položaj v Sv. Filipu in Jakovu naredita to idealno mesto za tiste, ki iščejo harmonijo narave, kulture in razkošja.

Povezanost: Popolnoma povezani z ostalo Evropo, Molum rezidence so idealna avtomobilska destinacija. Na samo 25 minut vožnje od letališča Zadar in eno uro od letališča Split, dostopnost je zagotovljena.

Foto: promocijska fotografija

Odkrijte raj na zemlji. Sv. Filip in Jakov ni le vaša bodoča investicijska destinacija; to je kraj, kjer se sanje, narava in kultura srečujejo. Nahaja se v neposredni bližini Nacionalnih parkov Krka in Kornati, le eno uro stran od čarobnih Plitvičkih jezer, ta dragulj Jadrana je idealen za ljubitelje narave, ki želijo raziskovati. Uživajte v miru in tišini ali se podajte na dogodivščine, ki jih ponujajo te spektakularne lokacije, medtem ko vaša investicija dela za vas.

Za vsakega nekaj. Ne glede na to, ali ste ljubitelj zgodovine, kulture ali preprosto želite uživati v kristalno čistem morju in sončnih dneh, Sv. Filip in Jakov ponuja popolno ravnotežje. Od zgodovinskih spomenikov in kulturnih dogodkov do sproščujočih dni ob morju, ta lokacija ponuja vse, kar si srce lahko zaželi.

Ne zamudite te izjemne priložnosti! Predstavljajte si svoje jutro s pogledom na neskončno modrino Jadrana, dni, polne raziskovanja nacionalnih parkov, in večere, polne sredozemske kulture in kulinarike. To lahko postane vaša vsakdanjost. Investirajte v svojo prihodnost z Molum Hotel & Residences.

Foto: promocijska fotografija

Obiščite molumrealestate.com danes, stopite v stik z nami in postanite del te neverjetne zgodbe. Vaša bodoča investicija čaka.