Samsung Galaxy Fit3 pametna zapestnica: Pionir prihodnosti osebnega fitnesa in zdravja

Tehnologija PROMOCIJSKO SPOROČILO 28. februarja, 2024 13.53 > 28. februarja, 2024 13.54
featured image

Zdravje je že nakaj časa ena glavnih tem naših vsakdanjih razprav in Samsung se znova postavlja v ospredje inovacij s predstavitvijo svoje najnovejše fitnes zapestnice Galaxy Fit3. Napredna nosljiva naprava ne prinaša samo elegance in udobja za vsakodnevno nošenje, temveč uporabnikom ponuja celovitejši vpogled v njihovo zdravje in dobro počutje, kar je še posebej pomembno, ko si želimo biti najboljša verzija sebe.

28. februarja, 2024 13.53 > 28. februarja, 2024 13.54

Eleganca in tehnologija združeni v enem

Galaxy Fit3 se ponaša z aluminijastim ohišjem in širšim 4-centimetrskim (1,6-palčnim) zaslonom, ki je kar za 45 % večji od svojega predhodnika ter uporabnikom omogoča, da na preprost način spremljajo ključne zdravstvene podatke. Oblikovana z mislijo na vsakodnevno uporabo, Galaxy Fit3 združuje lahkotnost in stil, s čimer uporabnikom omogoča, da svojo zavezanost zdravju in dobremu počutju izrazijo na eleganten način. Dolgotrajna baterija, ki zdrži do 13 dni, zagotavlja, da vas Galaxy Fit3 spremlja na vsakem koraku vaše poti k boljšemu zdravju, brez skrbi glede pogostega polnjenja.

Foto: promocijska fotografija

Napredno spremljanje zdravja

V skladu s Samsung zavezanostjo k izboljšanju dobrega počutja uporabnikov, Galaxy Fit3 prinaša vrsto naprednih funkcij za spremljanje zdravja. Pametna zapestnica omogoča celonočno spremljanje spanja, vključno z zaznavanjem smrčanja in spremljanjem ravni kisika v krvi, kar uporabnikom omogoča, da pridobijo dragocene vpoglede v svoje vzorce spanja in jih spodbuja k izgradnji bolj zdravih navad. Prilagojen program Trening spanja ponuja personalizirane nasvete za izboljšanje kakovosti spanca, kar je ključnega pomena za celostno dobro počutje.

Poleg tega Galaxy Fit3 omogoča spremljanje srčnega utripa in ravni stresa skozi ves dan, nudi pa tudi podrobne analize več kot 100 različnih vrst vadbe. Z oceno 5 ATM in standardom odpornosti na vodo in prah IP68 je Galaxy Fit3 idealna športna spremljevalka za vse vrste aktivnosti, od plavanja do pohodništva, kar uporabnikom omogoča, da brez skrbi uživajo v svojih najljubših dejavnostih na prostem.

Foto: promocijska fotografija

Popolna povezljivost

Integracija z ekosistemom Galaxy omogoča uporabnikom, da svojo napravo Galaxy Fit3 ne le uporabljajo kot daljinski upravljalnik za fotoaparat pametnega telefona pri fotografiranju in nastavljanju časovnikov s funkcijo Camera Remote, temveč tudi za predvajanje in upravljanje medijev v povezani napravi. Za brezhibno izkušnjo lahko uporabniki, ko ne želijo biti moteni ali se pripravljajo na spanje, samodejno sinhronizirajo načine med napravo Galaxy Fit3 in seznanjenim pametnim telefonom. Če pametni telefon izgubijo, ga lahko uporabniki preprosto najdejo s funkcijo Poišči moj telefon v napravi Galaxy Fit3 ali obratno.

Galaxy Fit3 je več kot le pametna zapestnica; je vaš osebni trener in zdravstveni svetovalec združena v eni napravi, ki vam omogoča, da ostanete povezani, varni in zdravi. Z napredno tehnologijo, elegantnim dizajnom in celovitimi funkcijami za spremljanje zdravja, Galaxy Fit3 postavlja nove standarde v industriji nosljivih naprav in odpira novo poglavje v našem razumevanju in skrbi za osebno zdravje.

Že na voljo

Foto: promocijska fotografija

Zapestnica Galaxy Fit3 je v Sloveniji že na voljo v treh barvah, in sicer sivi, srebrni in rožnato zlati.