HONOR Magic6 Pro z najboljšo kamero doslej

featured image

HONOR je v seriji HONOR Magic6 z zmogljivo strojno opremo in izboljšanim sistemom kamer Falcon z umetno inteligenco ponovno nadgradil svoj sistem kamer. Tokrat lahko s pomočjo obsežnega nabora učnih podatkov z osem milijoni slik - kar je skoraj tri tisoč-odstotno povečanje vzorcev podatkov v primerjavi s prejšnjo generacijo - HONOR AI Motion Sensing 2.0 ujame najboljše trenutke v več kot desetih prizorih.

25. aprila, 2024 11.24

HONOR izkorišča ves potencial svojega sistema kamer in izkorišča moč tehnologije umetne inteligence za zagotavljanje izjemne fotografske izkušnje. S prelomnimi inovacijami v zmogljivostih zaznavanja gibanja HONOR AI serija HONOR Magic6 uporabnikom omogoča osupljivo zajemanje trenutkov. Kamera se namreč ponaša z algoritmom športnega portreta, ki fotografom brez težav omogoča zajemanje portretnih posnetkov z naravnimi učinki bokeh – tudi v hitro premikajočih se scenarijih, dosežen učinek pa je primerljiv z optično lečo. Algoritem v ozadju omogoča kameri, da zajame več sličic in jih zlije v eno ter strokovno optimizira portretne okvirje oziroma okvirje ozadja pred končnim izidom. S hitrim in natančnim ostrenjem in zaznavanjem gibanja algoritem zajame okvir premikajočega se portreta z jasnimi podrobnostmi. Zahvaljujoč binokularni oceni globine in segmentaciji športnih portretov, je ozadje s hkratno uporabo širokega objektiva in teleobjektiva natančno prilagojeno z naravnim učinkom bokeh.

Kamera izstopa kot ultimativni mejnik za športno fotografijo, zahvaljujoč svojim izjemnim funkcijam in napredku v UI na splošno. HONOR je veliko vložil v doseganje odličnosti v športni fotografiji z izboljšano hitrostjo fotografiranja ter jasnejšimi slikami. Profesionalni fotografi dajejo prednost teleobjektivom, ker zagotavljajo perspektivo od blizu, ki je bistvena za fotografiranje med športnimi dogodki. S pomembnimi nadgradnjami strojne in programske opreme je cilj družbe HONOR postati vodilni proizvajalec pametnih telefonov za zajemanje športnih trenutkov in gibanja z neprimerljivo kakovostjo.

Foto: promocijska fotografija

HONOR AI Motion Sensing za neverjetne fotografije

Kar zadeva programsko opremo, HONOR Magic6 Pro uporablja UI za zagotavljanje najbolj inteligentne športne fotografske izkušnje, ki uporabnikom omogoča, da prepoznajo popoln trenutek za fotografiranje športnih dogodkov. Z izboljšanim algoritmom fotografiranja in tehnologijo AI Motion Sensing sistem kamere HONOR Falcon natančno prepozna različne scenarije prek omrežja UI, ki je opremljen z več kot osem milijoni slik. Napredni HONOR AI Motion Sensing Capture na novem HONOR Magic6 Pro z nadaljnjim redefiniranjem zmogljivosti pametnega telefona presega prejšnjo generacijo, saj pokriva širši spekter športov in dejavnosti poleg hoje in teka, zaradi česar je popoln za zajemanje razburljivih trenutkov na športnih dogodkih in dirkah. Skozi obsežno usposabljanje lahko kamera, zahvaljujoč moči umetne inteligence, prepozna vrsto športov, vključno z mečevanjem, košarko, tekom, badmintonom in tenisom. Kamera samodejno zazna izraze obraza, kot je nasmeh, ter gibe telesa, kakršni so pri skakanju, kar uporabnikom omogoča, da ujamejo nepozabne trenutke in akcijske posnetke z neverjetno natančnostjo.

HONOR Magic6 Pro je pri nas po priporočeni maloprodajni ceni 1.299 evrov na voljo v črni in zeleni barvi (barve se razlikujejo glede na trg). 

Foto: promocijska fotografija

Za dodatne informacije obiščite spletno mesto HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/.