Gold Store – vaš zanesljivi partner pri naložbah v zlato

Novice PROMOCIJSKO SPOROČILO 22. januarja, 2024 16.16 > 22. januarja, 2024 16.17
featured image

Politične, gospodarske, zdravstvene in druge krize spodbujajo k iskanju zanesljivih sredstev zaščite in ohranitve premoženja. Med slednja sodijo tudi plemenite kovine, ki jih v podjetju Gold Store domačim in tujim strankam nudijo že več kot 10 let – skupaj s kakovostjo, zanesljivostjo in diskretnostjo.

22. januarja, 2024 16.16 > 22. januarja, 2024 16.17

Gold Store je eden vodilnih ponudnikov naložbenega zlata certificiranih kovnic LBMA (London Bullion Market Association), ki se je s svojo 10-letno tradicijo na slovenskem trgu uveljavil kot zanesljiv partner pri naložbah v zlato. Njihov spekter premium storitev in izdelkov je namenjen vsem, ki želijo s premišljeno naložbo v plemenite kovine zagotoviti varno prihodnost sebi in svojim bližnjim.

Foto: promocijska fotografija

Zlato se že stoletja uporablja kot varovalo pred pojavi, ki ogrožajo varnost finančnega premoženja (inflacija, deflacija, pretresi na bančnih trgih in drugo). Zaradi svoje predvidljivosti in enostavnosti upravljanja ga obravnavamo kot varno, nešpekulacijsko in dolgoročno metodo zaščite in zavarovanja premoženja. Predstavlja lahko edinstven element finančnega portfelja, ki ponuja možnost takojšnje razpršitve sredstev in zmanjšanja tveganj zaradi negotovosti drugih naložb, kot so delnice, skladi in valute.

Lastništvo zlatih palic, sicer zelo enostavnih za hitro prodajo in finančno okrepitev, omogoča celovit nadzor nad premoženjem in prihodnostjo: ta nadzor celo sega do izbire, kako, kje in kdaj sprostiti vrednost dela ali celotne vrednosti zlatega portfelja s prodajo, ki jo lahko zaradi mednarodne uveljavljenosti zlata opravite kjerkoli po svetu. Dodaten spodbuden dejavnik za izbiro zlata kot oblike zavarovanja premoženja je nezahtevnost njegove hrambe in prenosa. Pogosto je rečeno, da slab čas za posedovanje zlata ne obstaja, saj gre za fizično, brezčasno sredstvo, ki ni podvrženo monetarnim politikam nacionalnih bank in zatorej zaradi slabega upravljanja ne bo izgubljalo vrednosti, ravno nasprotno.

Foto: promocijska fotografija

Kljub premium storitvi je osnovni cilj podjetja Gold Store strankam z različnimi finančnimi zmožnostmi omogočiti naložbo v zlato. Nudijo vam takojšnji nakup naložbenega zlata ali obročni nakup v sklopu personaliziranega varčevalnega načrta Gold Plan. Pri vseh svojih storitvah vam zagotavljajo varnost, diskretnost in konkurenčne cene, poleg tega pa tudi brezplačno hrambo v zavarovanih trezorjih in odkup, ko boste svoje zlato želeli prodati.