Do 2.700 € povračila stroškov za zobni aparat!

Novice PROMOCIJSKO SPOROČILO 16. februarja, 2024 11.48
featured image

Pozabite dolge čakalne vrste pri ortodontu! Za ortodontsko zdravljenje v tujini vam ZZZS povrne do 2.700€!

16. februarja, 2024 11.48

Ne dovolite, da bi dolge čakalne dobe vašemu otroku preprečile ortodontsko zdravljenje na napotnico. Preskočite čakalne vrste in začnite z zdravljenjem že jutri!

Spletna-klinika.si omogoča termin pregleda pri ortodontu v 7 dneh. Na termin ortodontskega zdravljenjenja – zobni aparat: 14 dni. REZERVIRAJTE TERMIN IN BREZPLAČNI TELEFONSKI POSVET (link: https://spletna-klinika.si/contact/)

Več kot 84 tisoč otrok, ki čakajo na ortodontski pregled, ima priložnost za čezmejno zdravljenje s polnim povračilom stroškov za zobni aparat. To vam omogoča EU direktiva, Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) in agencija za posredovanje pacientov Spletna klinika.

Foto: promocijska fotografija

Kako deluje?

Čezmejno zdravljenje, ki vključuje stroške za zobni aparat, je otrokova pravica iz obveznega zdravstvenega zavarovanja. To pomeni, da se otroku omogoči takojšnje zdravljenje anomalij zobnih položajev in ugriza, hkrati pa ZZZS povrne stroške za zobni aparat. Pravna podlaga za tovrstno obravnavo je 44. člen Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju ter 34. člen Pravil obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Do 2.700 € evrov povračila!

Informativni izračun povračila stroškov.

Otroci, stari 11 let ali več, ki imajo veljavno napotnico za ortodonta, so upravičeni do čezmejnega ortodontskega pregleda za zobni aparat s povračilom stroškov s strani ZZZS. Pomembno je, da je ortodontsko zdravljenje opravljeno in plačano, ter da otrok doseže indeks težavnostne stopnje EF nad 15 točk. Ortodontski pregled mora biti opravljen do otrokovega 16. leta, da pravica do povračila stroškov ne zapade.

V Spletni kliniki že več kot 10 let zagotavljamo pacientom dostop do vrhunskih ortodontov na Hrvaškem, uredimo vam vso potrebno dokumentacijo in vas vodimo čez celoten proces BREZPLAČNO.

Tukaj si lahko rezervirate termin brezplačnega posveta.

Foto: promocijska fotografija

Kako se prijaviti?

Vedno več pacientov se odloča za ortodontsko zdravljenje na Hrvaškem in s tem se povečujejo tudi povračila stroškov za zobni aparat iz naslova ZZZS. Ta lahko znašajo celo do treh tisoč evrov, v nekaterih primerih pa so lahko višja.

S sodobnimi tehnikami zdravljenja anomalij zobnih položajev in ugriza se otrokovi zobje lahko hitro izravnajo v 12 do 16 obiskih, v nekaterih primerih pa tudi hitreje. V naših ustanovah zagotavljamo visoko kvaliteto materialov in tehnik zobnih aparatov kot so: Damon, InOvation, Ormco, Forestadent, Invisalign in ClearCorrect. Poleg ortodontije, ki je naša primarna dejavnost, vam nudimo tudi storitve z vseh drugih področij dentalne medicine, tako da lahko vse svoje težave rešite na enem mestu.

Brezplačni posvet

V Spletni kliniki vam ne bomo zaračunavali posveta, rezervacije in priprave dokumentacije, ker vam vse te storitve nudimo BREZPLAČNO. In da bo vaš otrok prejel ustrezno ortodontsko obravnavo in zobni aparat v zmernem času se že danes prijavite na posvet na povezavi spodaj. Vsak delovnik med 8. in 17. uro pa smo dosegljivi na številki 041440905 ali e-pošti [email protected].

Želim brezplačni posvet za ortodontsko zdravljenje za otroka na napotnico.

Spletna klinika je slovenska agencija za čezmejno zdravljenje. Omogočamo hitro in učinkovito zdravstveno obravnavo otrok in odraslih s slovensko napotnico v sodelovanju z različnimi klinikami na Hrvaškem.