Zaživite bolj polno življenje s pomočjo najnovejše tehnologije

Digitalizacija PROMOCIJSKO SPOROČILO 13. avgusta, 2024 09.13 > 13. avgusta, 2024 09.15
featured image

V današnjem hitrem tempu življenja tehnologija ni le luksuz, ampak nujen del, ki nam omogoča bolj produktivno in polno življenje. Najnovejši Samsung inovaciji, Galaxy Z Fold6 in Galaxy Watch Ultra, sta zasnovani tako, da se brezhibno vključita v vašo vsakodnevno rutino in izboljšata vsak vidik vašega življenjskega sloga. Predstavljamo, kako vam lahko te vrhunske naprave pomagajo živeti svoje najboljše življenje.

13. avgusta, 2024 09.13 > 13. avgusta, 2024 09.15

Nova definicija produktivnosti in zabave

Predstavljajte si moč prenosnega računalnika, priročnost tablice in funkcionalnost pametnega telefona, vse v eni elegantni, prepogljivi napravi. Galaxy Z Fold6 ni le telefon; je prava revolucija. S svojim 19,3-centimetrskim (7,6-palčnim) QXGA+ dinamičnim AMOLED 2X glavnim zaslonom lahko brez napora preklapljate med nalogami, od upravljanja e-pošte in videoklicev do uživanja v filmih ter igrah.

Edinstvena prepogljiva zasnova Galaxy Z Fold6 zagotavlja vrhunsko izkušnjo večopravilnosti. Na glavnem zaslonu lahko hkrati uporabljate do tri aplikacije ali preklopite v prepogljiv način za prostoročne videoklice in pretakanje. Izboljšan procesor Snapdragon 8 Gen 3 za Galaxy zagotavlja vso potrebno moč za nemoteno delovanje ne glede na to, ali se ukvarjate s kompleksnim projektom ali zabavate ob najljubših mobilnih igrah.

Ena izmed izjemnih funkcij je izboljšana funkcionalnost pisala S Pen. Ne glede na to, ali rišete ideje, zapisujete zapiske ali urejate dokumente, pisalo S Pen prinaša raven natančnosti in enostavnosti, ki je brez primere. Poleg tega lahko z integriranimi funkcijami, ki jih poganja umetna inteligenca, kot sta Pomoč za zapiske (Note Assist) in Prevod prekrivnih besedil v PDF-jih (PDF overlay translation), poenostavite svoj delovni tok in povečate produktivnost kot še nikoli prej.

Vaša ultimativna spremljevalka za dobro počutje

Kot dopolnitev Galaxy Z Fold6 je tu Galaxy Watch Ultra, naprava, ki presega zgolj prikazovanje časa. Ta napredna pametna ura je vaš osebni zdravstveni in fitnes trener, pripravljena, da vam nudi vpogled in podporo za bolj zdravo življenje.

Foto: promocijska fotografija

Opremljena z najnovejšim senzorjem BioActive, Galaxy Watch Ultra ponuja celovit nadzor zdravja. Od spremljanja srčnega utripa in ravni kisika v krvi do analize spalnih vzorcev in ravni stresa, s čimer vam ura pomaga ostati na vrhu svojih zdravstvenih ciljev. Funkcije, ki jih poganja umetna inteligenca, nudijo personalizirano fitnes vodenje in vam pomagajo doseči cilje z individualiziranimi vadbenimi rutami ter sprotnimi povratnimi informacijami.

Galaxy Watch Ultra je zasnovana za vzdržljivost in vsestranskost. S svojo robustno zasnovo, vključno s titanovim ohišjem in odpornostjo proti vodi do 10 ATM, je pripravljena, da vas spremlja pri vseh pustolovščinah, naj bo to plavanje, pohodništvo ali kolesarjenje. Ura podpira širok spekter aktivnosti na prostem z naprednim dvofrekvenčnim GPS-sledenjem in barometričnim višinomerom, kar zagotavlja vse potrebne podatke za vaše naslednje podvige.

Brezhibna integracija za povezan življenjski slog

Eden najbolj impresivnih vidikov teh naprav je, kako delujejo skupaj in ustvarjajo brezhiben ekosistem. Galaxy Z Fold6 in Galaxy Watch Ultra sta zasnovana za enostavno sinhronizacijo, kar zagotavlja enotno uporabniško izkušnjo. Prejemajte obvestila, upravljajte klice in nadzorujte svoje pametne naprave neposredno z zapestja, ne da bi morali nenehno preverjati telefon.

Poleg tega Samsung Knox varnost zagotavlja, da so vaši podatki zaščiteni, kar vam v digitalni dobi prinaša miren spanec. Galaxy Z Fold6 in Galaxy Watch Ultra ne izboljšujeta le produktivnosti in dobrega počutja, ampak tudi zagotavljata varnost vaših osebnih podatkov.

Foto: promocijska fotografija

Pripravite se na prihodnost

Živeti bolj polno življenje pomeni, da kar najbolje izkoristite vsak trenutek, in z Galaxy Z Fold6 ter Galaxy Watch Ultra imate orodja, da to dosežete. Te naprave niso le tehnološki pripomočki; so spremljevalci, ki vam pomagajo navigirati skozi kompleksnosti sodobnega življenja z lahkoto in učinkovitostjo.

Torej, zakaj čakati? Pripravite se na prihodnost z najnovejšimi Samsung inovacijami in odkrijte, kako lahko Galaxy Z Fold6 in Galaxy Watch Ultra preobrazita vašo vsakodnevno rutino, vsak dan naredita bogatejši, bolj produktiven ter neskončno bolj prijeten.

Že na voljo!

Galaxy Z Fold6 je že na voljo v barvi srebrne sence, rožnati in mornarsko modri. Ura Galaxy Watch Ultra pa je na voljo v velikosti 47 mm v titansko sivi, titansko beli in titansko srebrni. Na voljo pa je tudi pametna ura Galaxy Watch7, in sicer v dveh velikostih, 40 mm in 44 mm. Izbirate lahko med možnostmi zelene in kremne barve za 40 mm ter zelene in srebrne barve za 44 mm.