Umetna inteligenca je na čelu prihodnosti prepogljivih telefonov

Tehnologija PROMOCIJSKO SPOROČILO 26. junija, 2024 15.16 > 26. junija, 2024 15.22
featured image

Prepogljivi telefoni so postali sinonim za prihodnost mobilne tehnologije, pri čemer vodilno vlogo prevzemata Samsung Galaxy Z Fold5 in Galaxy Z Flip5. Oba modela prinašata vrhunske funkcije umetne inteligence, ki močno izboljšujejo uporabniško izkušnjo in vsakodnevno uporabo teh naprav.

26. junija, 2024 15.16 > 26. junija, 2024 15.22

Spoznajte funkcije umetne inteligence

Najnovejša serija Galaxy S24 je prinesla uporabnikom Galaxy AI* funkcije umetne inteligence, zaradi katerih so pametni telefoni še pametnejši in uporabniška izkušnja še bolj intuitivna, uporabna in zabavna. Galaxy AI je na voljo tudi starejšim modelom, kot je serija Galaxy S23, in tudi Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5.

Za tiste, ki pa še niste uporabniki Galaxy telefonov, Samsung ponuja aplikacijo Try Galaxy AI. Ta aplikacija omogoča preizkus ključnih funkcij Galaxy telefonov na vaših obstoječih napravah. Uporabniki lahko tako že pred nakupom izkusijo prednosti umetne inteligence Galaxy.

Napredne funkcije z One UI 6.1

S posodobitvijo uporabniškega vmesnika One UI 6.1 sta Galaxy Z Fold5 in Galaxy Z Flip5 prejela vrsto izboljšav, ki temeljijo na umetni inteligenci. Med njimi izstopa funkcija hitrega Iskanja z obkroževanjem v Googlu, ki omogoča iskanje neposredno s kretnjo na zaslonu. Uporabniki lahko preprosto obkrožijo iskani predmet ali besedilo in takoj prejmejo ustrezne informacije.

Poleg tega je tu še funkcija Tolmač, ki je nepogrešljiva za popotnike. Z njeno pomočjo lahko uporabniki sodelujejo v spontanih pogovorih z domačini, saj Tolmač v realnem času prevaja besedilo na razdeljenem zaslonu.

Foto: promocijska fotografija

Galaxy Z Flip5: Popolna kombinacija stila in vsebine

Kompakten, barvit in eleganten, to je Galaxy Z Flip5, ki  je prava paša za oči. S svojo edinstveno zasnovo se brez težav prilagodi tako sproščenemu vzdušju kot tudi poslovni eleganci. Na voljo je v barvah, ki odražajo vašo osebnost, navdihnjenih z naravo in urbanim okoljem, to so mentol zelena, grafitna, sivka in kremna.

Ujemite svoje trenutke, podnevi in ponoči

Galaxy Z Flip5 je opremljen s FlexCam kamero in funkcijo Nightography, ki zagotavljata vrhunske fotografije in videoposnetke ne glede na svetlobne pogoje. Ne glede na to, ali gre za večerno druženje ali konferenco podnevi, boste vedno pripravljeni na popoln posnetek. Sprednja kamera poskrbi, da boste na spletnih sestankih prikazani v najboljši luči.

Neverjetna zmogljivost

Z Galaxy Z Flip5 vam ne bo treba skrbeti, da bi vas telefon pustil na cedilu. Njegova baterija s kapaciteto 3700 mAh zagotavlja dolgotrajno delovanje, medtem ko mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 omogoča brezhibno večopravilnost. Ne glede na to, ali preverjate elektronsko pošto, sledite novicam ali spremljate športne rezultate v živo, bo ta telefon vedno z vami.

Inovativne funkcije

Galaxy Z Flip5 se ponaša z več edinstvenimi lastnostmi, kot so QWERTY tipkovnica za hitro in enostavno tipkanje, prepogljivi tečaj, ki omogoča enostavno odpiranje in zapiranje telefona, ter okolju prijazna zasnova, ki zmanjšuje vpliv na okolje. Z obilnimi možnostmi shranjevanja pa imate vedno dovolj prostora za vse vaše datoteke in aplikacije. Njegova priročna oblika omogoča udobno prileganje v roki enostavno pospravljanje v žep ali torbico.

Foto: promocijska fotografija

Galaxy Z Fold5: Odkrijte svoj potencial

Galaxy Z Fold5 s svojim 19,6-centimetrskim glavnim zaslonom prinaša pravo kinematografsko izkušnjo v vašo dlan. Ne glede na to, ali uživate v filmskem maratonu ali igrate mobilne igre ter prebirate elektronsko pošto, naprava ponuja neprekosljivo doživetje.

Natančno delo in zabava

Pisalo S Pen zagotavlja natančnost brez primere. Ne glede na to, ali rišete jesensko pokrajino ali pišete službene zapiske, pisalo natančno sledi vašim potezam. Pisalo S Pen omogoča hitro prilagajanje potrebam in stilom uporabnika z možnostjo uporabe različnih barv, debelin črt in funkcijo brisanja.

Osvojite veščino večopravilnosti

V današnjem hitrem svetu, ko se nam kar naprej mudi, si le še redko kdaj privoščimo, da delamo samo eno stvar hkrati. Galaxy Z Fold5 je zato prava izbira za vse, ki prisegajo na večopravilnost, saj omogoča do tri odprta okna ali aplikacije hkrati, kar je nepogrešljivo tako za študente kot za poslovneže. S svojo prenosljivostjo in velikim zaslonom je popoln za tiste, ki želijo združiti delo in zabavo.

Specifikacije, po katerih se razlikuje od drugih

Galaxy Z Fold5 in Galaxy Z Flip5 prinašata specifikacije, ki jih potrebujete za vsakodnevne naloge in še več. Zmogljivost baterije omogoča celodnevno uporabo brez skrbi, napredna mobilna platforma pa zagotavlja hitro in brezhibno delovanje. Dinamični zaslon AMOLED 2X poskrbi za živahne barve in jasnost, medtem ko več možnosti shranjevanja omogoča, da imate vedno dovolj prostora za vse vaše datoteke in aplikacije.

Prepogljivi telefoni, kot sta Galaxy Z Fold5 in Galaxy Z Flip5, so dokaz, da je prihodnost mobilne tehnologije že tu in da bo umetna inteligenca igrala ključno vlogo pri njenem razvoju. Z naprednimi funkcijami, prilagodljivostjo in elegantnim dizajnom ti telefoni postavljajo nove standarde in odpirajo vrata v svet, kjer je vse mogoče.

*Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.